nieuws

Is Kees' fantasie een bron van angst of kan het hem juist helpen? lees meer

60
Zaterdag 23.11
Zaterdag 23.11
tickets €5 00
tickets €5 00

Miller & The Tone Machine + The Hubschrauber @ Gelders Goed

Stadsbrouwerij de Borghman-Bredevoort
Zaal open: 19:00
Stadsbrouwerij De Borghman
Aanvang: 20:30
Genre: Rock, Soul

Deze avond is onderdeel van Gelders Goed, een concertreeks met ervaren en nieuw talent. Deze avonden worden op locaties door de hele Achterhoek gebracht. 23 november strijken we neer in de live locatie van Bredevoort: Stadsbrouwerij de Borghman!

Miller& The Tone Machine

Nieuwe muziek, oude zielen. De band combineert jeugdige kracht met muziek klinkend uit de tijd van een aantal generaties terug. Gewoon lekkere muziek: dat is waar het bij Miller & The Tone Machine om draait. Bluesy soul met een flinke lading Achterhoekse authenciteit. We zingen over liefdes, drank, onszelf, alles en niks.
Basriffs worden afgewisseld met sax solo’s en een simpel soul-gitaartje knipoogt richting de ronkende Hammond. De zingende drummer met zijn rauwe stem completeert het geheel. Als je goed luistert zul je ook hedendaagse artiesten terug horen. Charles Bradley, Curtis Harding maar
ook CCR en The Band zijn grote voorbeelden van Miller & The Tone Machine. Daarnaast zit het hele sixties & seventies arsenaal van blues tot soul tot rock in de genen van de bandleden verankerd.

The Hubschrauber

Nijmeegse band The Hubschrauber maakt melancholische, eigenzinnige alternative met invloeden van Sparklehorse, Radiohead, dEUS en The National. Dit voorjaar kwam hun nieuwe plaat uit welke ze presenteerden in een uitverkocht Doornroosje.

Gelders Goed on Tour is een initiatief van DRU poppodium en Poppunt Achterhoek. Met steun en medewerking van : Fonds Podiumkunsten / Provincie Gelderland / Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek / 3voor12 Gelderland . Na de eerste reeks hebben de bands de mogelijkheid één nummer aan te leveren wat later uitgegeven zal worden op cassette.

KOOP TICKETS

Bekijk ook